The Hair Clinic – Jomfrugata 1, Trondheim
4004 3005
Om The Hair Clinic

Møt vårt team

Velkommen til The Hair Clinic – en klinikk for behandling av hårtap i Trondheim. Vi tilbyr avansert behandling av hårtap for menn og kvinner. Vår klinikk benytter de aller mest moderne teknikker, som er skånsomme og uten kirurgi.

Våre behandlinger inkluderer:

  • FUE hårtransplantasjon – en moderne og skånsom behandling som gir gode resultater og har lite nedetid
  • PRP-behandling mot hårtap
  • All behandling og diagnostikk uføres av høyt utdannede leger og sykepleiere

Book en gratis konsultasjon nå!


The Hair Clinic - Våre medarbeidere

Palli van Buren

Palli van Buren

Kirurg/Lege

Dr Palli van Buren er utdannet lege og ortopedisk kirurg. Han er opprinnelig fra Holland, men har jobbet innenfor norske sykehus siden 2005. Han har spesialisert seg innenfor hårtransplantasjonskirurgi i London hos den anerkjente hårtransplantasjonskirurgen Dr. Raghu Reddy fra The Private Clinic i berømte Harley Street.

Her han under flere lange opphold fått solide erfaring og utdanning i de mest moderne teknikker innenfor diagnostikk og behandling av hårtransplantasjon.

Hans målsetting er å skape naturlige hårlinjer med høy densitet, helt riktige vinkler og fantastisk utseende av det transplanterte hår.

 

Esther Kuhry

Esther Kuhry

Lege

Ansvarlig lege Esther Kuhry er opprinnelig fra Nederland. Legestudiet har hun gjennomført ved Universitetet i Leiden i Nederland. Hun har vært lege i 15 år. Hun har fått sin spesialistutdanning i kirurgi i Norge ved Namsos sykehus og St Olavs Hospital. De siste 9 år har hun jobbet ved kirurgisk avdeling St Olavs Hospital. Hun har doktorgrad innen gastrokirurgi og har jobbet som førsteamanuensis ved NTNU.

Hun har gjennomført etterutdanning innen div. kosmetiske prosedyrer. 

Hun assisterer dr. van Buren under hårtransplantasjoner og utfører PRP behandlinger. 

Ingrid Kristiansen

Ingrid Kristiansen

Sykepleier

Ingrid er autorisert sykepleier med videreutdannelse i kosmetisk og dermatologisk sykepleie.

 

Hva sier våre kunder?

Image Description
Jeg ante ikke at teknikken var kommet så langt at man kan transplantere hår så skånsomt. The Hair Clinic har hjulpet meg med å redusere vikene mine, og resultatet ser foreløpig svært bra ut!

Arne

Trondheim
Image Description
Min opplevelse hos The Hair Clinic var virkelig 5-stjerners! God informasjon i forkant om behandlingen gjorde at jeg ikke var nervøs i det hele tatt.

Mikael

Oslo